EU Flaggen aus dem Ungarischen Parlarment rausgeworfen!!!


Folgender Beitrag wurde hier gefunden: http://www.antizensur.de/ungarischer-abgeordneter-entfernt-eudssr-kolonialfahne-aus-dem-parlament/

############################################

Ungarischer Abgeordneter entfernt EUdSSR-Kolonialfahne aus dem Parlament

Így repült az uniós zászló, ez csak a kezdet!

Veröffentlicht am 13.02.2014

Eltávolított az ülésteremből, majd kidobott a parlamenti folyosó ablakán két európai uniós zászlót a jobbikos Gaudi-Nagy Tamás és a független Lenhardt Balázs.

Gaudi-Nagy Tamás a kollektív befektetési formákról és kezelőikről szóló törvényjavaslat záróvitájában hazaárulásnak nevezte, hogy a kormány külföldieknek is lehetővé tette a magyar termőföld megszerzését. Emlékeztetett arra, hogy a jobbikos képviselők korábban az elnöki pulpitus elfoglalásával tiltakoztak az új földtörvény elfogadása ellen.

Az ülést vezető Jakab István az ellenzéki politikus felszólalási időkeretének végén elvette a szót Gaudi-Nagy Tamástól, akinek utolsó mondatait így nem lehetett hallani. A képviselő ezután az elnöki emelvényhez ment, és magához vette az egyik európai uniós zászlót, majd csatlakozott hozzá a korábban szintén jobbikos, jelenleg független Lenhardt Balázs, aki az ülésteremben lévő másik EU-zászlót távolította el.

Ezután a Kossuth tér felőli folyosóra vitték, majd kidobták az ablakon a zászlókat.

Gaudi-Nagy Tamás az MTI-nek elmondta: a magyar termőföld május 1-jétől külföldiek „prédájává válik“, és erről az unió tehet. Úgy fogalmazott: a termőföld védelmében a parlamenti eszközök kimerültek, ezért az „ellenállás útjára kell lépni“.

A politikus elfogadhatatlannak nevezte, hogy a „gyarmatosítás jelképei“, az uniós zászlók ott vannak az ülésteremben, miközben az erről szóló törvény szerint az Országgyűlésben nem kell kihelyezni őket. Azt mondta, ezért döntött úgy, hogy leveszi a két uniós zászlót és kidobja őket az ablakon.

Szilágyi Zoltán, az Országgyűlés sajtófőnöke az MTI-vel azt közölte, lesz következménye a tettüknek, de részleteket egyelőre nem mondott.

Jakab István néhány perccel később bejelentette: az uniós zászlók visszakerültek a helyükre. Egyúttal jelezte, mivel az események nem az ülésteremben történtek, az Országgyűlés külön eljárást indít és megteszi a szükséges intézkedéseket.

##################################################

Was er gesagt hat kann ich nicht wiedergeben (vielleicht kann es jemand übersetzen), aber die Symbolik die dahinter steckt wird vielleicht andere zum nachdenken bringen 😉

Nachtrag: Hier ein Link der es besser erklärt was dort passiert ist.
http://staseve.wordpress.com/2014/02/15/video-ungarischer-abgeordneter-entfernt-eu-fahne-aus-parlament-und-entsorgt-sie-im-mull/
Danke und Gruß,
Outside-Job

Dieser Beitrag wurde unter Bloginfos abgelegt und mit , , , , , verschlagwortet. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.